Dobrote s slovenskih kmetij

 

 KZ-Celje - domače dobrote
 

Dobrote s slovenskih kmetij

Pristne domače, lokalno pridelane dobrote slovenskih pridelovalcev.

 

V tem času nam pride med še kako prav, saj deluje antibiotično in je učinkovit pri zdravljenju infekcij in prehladnih obolenj. Pri nas imamo na zalogi med slovenskih čebelarjev, ki so ga pridobili iz čistega, naravnega okolja.

Za vse marljive gospodinje, ki rade svojim domačim ponudijo lastne testenine, ki jih naredijo same, doma imamo domačo moko in jajca, tako da bodo vaše testenine lepo rumene. Če pa si kdaj zaželite razbremenitve, ker nimate časa, ali pa je zmanjkalo zaloge lastnoročno pridelanih imamo na zalogi domače testenine izpod pridnih slovenskih rok.

Solata je zelo osvežilna, ter polna mineralov in vlaknin, najpogosteje jo uporabljamo kot prilogo. Da bo še prav posebno okusna jo lahko zabelimo z domačim bučnim oljem in dodamo tudi nekaj domačega kisa. Oboje dobite pri nas, v naših trgovinah. Kot prehrambeni dodatek pa se lahko uporablja konopljino olje, ki pozitivno deluje na preprečevanje številnih bolezni in je znano kot pozabljeni biser navade. Je zelo bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, ter vitamini. Že samo 1 -20 gramov konopljinega olja na dan, zadovolji dnevne osebne potrebe po esencialnih maščobnih kislinah.

Med kosilom ali večerji se včasih prileže kapljica rujnega, domačega vina. Za vse, ki si želite v izbrani družbi nazdraviti imamo na zalogi slovensko vino. Veliko naših domačih vin izpolnjuje kriterije za kakovostna in vrhunska vin in poznavalci uvrščajo nekatere slovenske vinograde med najboljše na svetu.

Otroci, ki imajo radi sok pa se najraje osvežijo in posladkajo z naravnim, domačim in slovenskim sadnik sokom, ki ga za vaše najmlajše dobite pri nas.

Privoščite vam in vašim najdražjim le najboljšo, domačo slovensko kvaliteto, ki jo lahko dobite v trgovinah naše kmetijske zadruge Celje.

Na povezavi najdete telefon ☎️, pot do nas 🚗🚶‍in odpiralni čas ⏰

 KZ-Celje - domače dobrote