JANUAR 2022

24.01.2022

Top ponudba

 KZ-Celje - Nova ponudba
 

Še vedno imamo kljub razmeram na trgu dobro ponudbo mineralnih gnojil in škropiv. V naših trgovinah že imamo pestro izbiro vrtnin, dišavnic, cvetlic in čebulčkov, ter semenskega krompirja. Več v ponudbi.

MAREC 2022

 KZ-Celje - Nova ponudba
 

Ker so se začela dela na poljih in v vrtovih smo za vas pripravili dve akciji.

Več v tokratni ponudbi.

Hkrati s tem pa dnevno pripravljamo aktualno ponudbo in različne akcije tudi na naši FB strani (KZ Celje). Sledite nam in ne bo vam žal.

APRIL 2022

Mnogocvetna ljuljka
 

V naših trgovinah vam nudimo širok asortima vse od poljščin, različnih semen, sadik, vsega potrebnega za oskrbo in zaščito rastlin, hlevsko opremo, vijake, žičnike, navojne palice, oblačila in obutve, mesarsko in kletarsko opremo, krmo za živali, gospodinjsko opremo, igrače, hrano in opremo za male živali, agrotehniko in še mnogo več. Verjamemo, da se lahko za vsakega nekaj najde.

 
Velikonočno voščilo
 

Velika noč naj vam prinese

notranji mir,

v srcu srečo

in telesu zdravje.

Blagoslovljene velikonočne praznike!

V duhu predprazničnega vzdušja vam v tokratni ponudbi predstavljamo sezonsko-velikonočno ponudbo z aktualnim nasvetom o varstvu in ojačanju žit.

 
Zelenjava
 

V tokratni sezonski ponudbi vas obveščamo o novih sadikah v naših trgovinah, o aktualnih artiklih, o krmi in opremi za pitovne piščance za tiste, ki jih v tem času kupite za nadaljnje pitanje doma, o novi ponudbi v Kmetijski preskrbi Vojnik, raznoraznih akcijah in o aktualnih nasvetih s področja varstva rastlin.

 

 

MAJ 2022

JUNIJ 2022

BCS
 

V tokratnem letaku vam predstavljamo ponudbo folij, vrvic in mrež za baliranje, dosevkov, rezervnih delov mehanizacije za spravilo sena, podajamo aktualne FFS nasvete in še mnogo več.

 

 

JULIJ 2022

Dosevki_julij
 

Po spravilu žita poskrbite, da zemlja ne bo prazna. S setvijo dosevkov si lahko zagotovite dodatno krmo za živali, lahko pa tudi izboljšate oz. nadomestite izgubo hranil preko zelenega podora. 

Odkupujemo zrnje koruze in pšenice.

Ponujamo vam tudi rinfuzo koruze v zrnju.

O ostali ponudbi in že omenjenem vam nadalje podajamo več informacij. 

 

AVGUST 2022

Kletarstvo
 
 

Počasi se približuje čas trgatve. V ta namen vam ponujamo vso potrebno posodo, mreže, drugo kletarsko opremo, enološka sredstva, sredstva za žvepljanje in še mnogo več. 

Ponujamo pa vam tudi veliko izbiro kozarcev, steklenic in pokrovčkov za vlaganje. 

Sedaj je aktualni čas za setev krmne ogrščice, s čimer boste v letošnjem sušnem letu, lahko pridobili dodatno krmo, ki bo še kako prav prišla.